Huismeester/Ondersteunend Facilitair Medewerker Gemeente Stadskanaal 06-05-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Huismeester/Ondersteunend Facilitair Medewerker Gemeente Stadskanaal 06-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo van Gemeente Stadskanaal

Icoon-werkt

Icoon-leeft

Icoon-pakt

De gemeentelijke organisatie bestaat uit drie afdelingen: Dienstverlening, Maatschappelijke Zaken en Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer. De afdeling Ruimtelijke Ordening en Beheer (ROB) bestaat uit ongeveer 70 medewerkers. Het team Beheer & Infra verzorgt de aanleg en het onderhoud van de openbare ruimte en de gemeentelijke gebouwen. Hiervoor wordt samengewerkt met een groot aantal contractpartijen. Ook is onder andere het beheer van circa 75 gemeentelijke gebouwen waaronder het gemeentelijk theater Geert Teis, het gemeentehuis, twee sporthallen, 8 gymzalen, een multifunctioneel centrum en MFA's in dit team ondergebracht.
Wij op zoek naar een huismeester/ondersteunend facilitair medewerker voor het gemeentehuis. Je werkt daarbij nauw samen met de medewerkers voor de catering (facilitair). Facilitair valt onder het sub-team gebouwenbeheer waarbinnen ook twee bouwkundig medewerkers en een medewerker gebouwenbeheer actief zijn.

Huismeester/facilitair medewerker

36 uur

Wat ga je doen

Je werkt in een boeiend team en volop in de dynamiek van de organisatie. Je houdt toezicht op juist gebruik van de middelen in het gemeentehuis en verricht eenvoudige (technische) werkzaamheden. Daarbij krijg je de kans om bij te dragen aan vernieuwing en ontwikkeling binnen het gemeentehuis. De werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd tijdens kantooruren maar kunnen in enkele gevallen ook in de avonduren of op zaterdag uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan vlaggen hijsen of strijken en inzet bij huwelijken of andere (bestuurlijke) plechtigheden. Ook assisteer je als gastheer bij het voltrekken van huwelijken en zorg je dat vergaderruimtes op orde zijn. We verwachten van je dat je ervoor zorgt dat het gemeentehuis er van binnen en buiten (directe omgeving) verzorgd uitziet. Dat betekent dat je ook zorgdraagt voor de wekelijkse verzameling van papier, de aanwezigheid van handdoekjes e.d. in de toiletten en het klaarzetten van raadsvergaderingen.
Je werkt in direct contact met alle medewerkers in het gemeentehuis. Je bent aanspreekbaar voor alle gebruikers van het gemeentehuis en komt met oplossingen zodat collega's hun werk kunnen blijven uitvoeren. Ook voor aannemers en leveranciers voor het gemeentehuis ben jij als gastheer het eerste aanspreekpunt. Daarin verwachten we van jou een proactieve zelfstandige, oplossingsgerichte en nette insteek. Jouw functie is onderdeel van het team Beheer & Infra, waar de aandachtsgebieden breed zijn. Onderlinge vervanging en het oppakken van nieuwe onderwerpen zijn binnen dit team vanzelfsprekend.

Wat bieden wij

Een interessante, verbindende functie waarin veel uitdaging zit. De functie kent een aanloop- en een functieschaal (respectievelijk schaal 4 en schaal 5) met een minimumsalaris van € 2.288,-- en een maximum salaris van € 3.327,-- als je fulltime (36 uur per week) werkt. Daarnaast zijn er uitloopperiodieken die worden toegekend op basis van je functioneren met een maximum van € 3.519,--. Vanaf 1 oktober 2024 wordt het salaris verhoogd met 1,25%.
In de regel krijg je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je aansluitend een vaste arbeidsovereenkomst.

Wat breng je mee

 • Je hebt een VMBO/MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van EHBO of BHV en VCA-basis diploma/certificaat of de bereidheid deze te halen;
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van kleine technische onderhoudswerkzaamheden;
 • Je hebt ervaring met werken in een klantgerichte organisatie;
 • Je bent proactief en flexibel in het zoeken naar oplossingen waarbij kostenbewustzijn en veiligheid voorop staan;
 • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je kunt goed omgaan met belangentegenstellingen en werkdruk;
 • Je bent in staat om bij calamiteiten of noodsituatie te handelen en je faciliteert in geval van een crisis de crisisorganisatie. In een dergelijke situatie wordt van je verwacht dat je zorgt voor de bewaking van het gemeentehuis zodat enkel bevoegde personen toegang hebben tot de locatie.

Ben jij onze nieuwe collega? Dan ontvangen we graag uiterlijk 16 mei 2024 jouw motivatie en cv. Solliciteren kan via de website Werken voor Groningen . De gesprekken vinden plaats in week 21 of 22.

Huismeester/facilitair medewerker

 • Organisatie: Gemeente Stadskanaal
 • Afdeling: Ruimtelijke Ordening en Beheer (ROB)
 • Dienstverband: 36 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuismeester
Indicatie salaris (min – max]2288 – 2288
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stadskanaal.nl/vacaturesoverzicht/vacature/huismeester-facilitair-medewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.