Besluit van burgemeester en wethouders van Veendam tot vaststelling van de Aanwijzings- en benoemingsbesluiten informatiebeheer van de gemeente Veendam 2020

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Veendam. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Veendam
  2. gmb-2019-311539
  • Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2019

 

Omschrijving:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veendamin de hoedanigheid van zorgdrager voor de archiefbescheiden op basis van artikel 30 van de Archiefwet 1995;gelet op artikelen 31 en 32, derde lid, van de Archiefwet 1995 en artikel 3a van het Archiefbesluit 1995;besluit: I. als gemeentearchivaris aan te wijzen: de gemeentesecretaris van de gemeente VeendamII. dat dit besluit in werking treedt op 1 januari 2020 en wordt aangehaald als: Aanwijzings- en benoemingsbesluiten informatiebeheer van de gemeente Veendam 2020.Aldus vastgesteld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Veendam op 10 december 2019.BurgemeesterDe heer S.B. Swierstra,SecretarisDe heer M. Schomper,Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van publicatie een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Veendam, https://www.veendam.nl / Postbus 20.004, 9640 PA te Veendam. Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet.Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:• de naam en het adres van de indiener;• de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;• een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, en• de reden(en) waarom u het niet eens bent met het besluit.Belanghebbenden kunnen bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Noord Nederland. Sector Algemeen bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is dat u ook een bezwaarschrift hebt ingediend.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen