Financial Controller Stichting Oosterlengte 02-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Financial Controller Stichting Oosterlengte 02-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Financial Controller

Hoofdkantoor te Winschoten | 28 - 36 uur | HBO

Jij hebt een aangeboren talent voor het verzorgen van de kwaliteit en actualiteit van de financiële administratie. Omdat je de financieel-administratieve processen verbetert en bewaakt en voorziet in de gevraagde sturingsinformatie, weten we waar we staan met onze financiën en waar extra aandacht nodig is. Word jij hier enthousiast van? Kom dan bij Oosterlengte werken!

Wat ga je doen?
Als financial controller bij Oosterlengte adviseer en ondersteun jij op het gebied van de beheersing en optimalisatie van de financiële administratie, salarisadministratie, pensioenen en belastingen. Op deze manier draag jij actief bij aan het sturen op de juiste financiële koers. Je bent niet bang om de diepte in te gaan en complexe financiële organisatievraagstukken te doorgronden. Je toetst en bewaakt de werkprocessen met betrekking tot de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC), inclusief de naleving van wet- en regelgeving. Daarnaast maak je bedrijfseconomische analyses, lever je overzichten, gegevens en rapportages aan ten behoeve van managementrapportages en stel je balansdossiers en jaarrekeningen op. Vanuit jouw vakgebied neem je deel aan overlegvormen en projecten op operationeel en tactisch niveau.

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte.
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden deze visie belangrijk om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor de wensen van onze cliënten en medewerkers. We zoeken daarbij aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wat breng je mee?
Je bent flexibel, hebt een proactieve houding en een sterk analytisch vermogen. Je hebt een helikopterview en blijft rustig tijdens onvoorziene situaties. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht weet jij de dingen gedaan te krijgen. Daarnaast ben je een kei in het stellen van prioriteiten. Voor deze uitdagende functie is ook het belangrijk dat je:
• In het bezit bent van een HBO diploma passend bij de functie;
• Kennis hebt van business intelligence (BI), compliance, belastingen en relevante wet- en regelgeving;
• Meerjarige ervaring hebt in een vergelijkbare rol (in de zorgsector is een pré), en met software omtrent de boekhouding en factuurverwerking.

Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie bij een organisatie waar we naast hard werken gezelligheid en werkplezier hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en je vakkennis op peil houdt. Verdere bieden wij je het volgende:
• een contract voor bepaalde tijd van een jaar;
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een inschaling in FWG 55
(min. € 3.418,94 en max. € 4.906,49 o.b.v. 36 uur) Vanaf 1 oktober 2024 komt hier opnieuw 2,5% bij;
• Een functie voor 28-36 uren per week;
• De middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop en telefoon;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen;
• 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering van 8,33% en een onregelmatigheidstoeslag;
• Pensioensopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, een fiscale uitruilregeling voor je reiskosten en een bedrijfsfitness- en fietsplan.

In het kort

Tag Hoofdkantoor te Winschoten | 28 - 36 uur | HBO Dienstverband Een contract voor bepaalde tijd van een jaar Opleidingsniveau HBO Plaats Hoofdkantoor te Winschoten Werkuren per week 28-36 uur Salarisindicatie FWG 55 (min. € 3.418,94 en max. € 4.906,49 o.b.v. 36 uur Gepubliceerd op 2024-05-02 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-05-28

Laat van je horen!
Ben jij de financial controller die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Je kan reageren tot 28 mei 2024 via de website.

Wil je eerst meer weten of kennismaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ,
Teamleider Financiële Administratie a.i., telefoonnummer .

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancial Controller
Indicatie salaris (min – max]3418 – 4906
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/financial-controller/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.