Chauffeur Dieplader De Romein Group 21-01-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Chauffeur Dieplader De Romein Group 21-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Chauffeur dieplader

  • Fulltime
  • Europa

Onder de uitvoering van de projecten vallen de projectleiders, projectcoordinatoren, (assistent) uitvoerders en ons bouwplaatspersoneel.

De Romein Group is een specialist in grondwerk voor grote en middelgrote projecten in de pijpleidingbouw, kabelaanleg en civieltechnische werken. Overheden en ondernemingen weten ons te vinden voor het ontwerp en uitvoering van projecten in heel Europa.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar internationale vrachtwagenchauffeurs met ervaring op het gebied van zwaar materieel transport.

Wat ga jij doen?

De Romein Group heeft projecten verspreid over Europa. Op dit moment hebben wij meerdere langdurige projecten in Duitsland en Frankrijk.

Wij verzorgen het transport van ons materieel en machine- en wagenpark zelf. Wij zoeken daarom chauffeurs met internationale rijervaring die gewend zijn om te werken met uitzonderlijk vervoer. Binnen De Romein word je als chauffeur onderdeel van onze projecten en transporteer je dagelijks diverse ladingen. Dit kunnen verschillende opleggers zijn, zowel semi als diepladers. Ons wagenpark bestaat uit nieuwe Scania trekkers en wij werken graag met vaste combinaties voor onze chauffeurs.

Vanwege het internationale karakter van de functie, is het voor jou geen enkel probleem om van huis te zijn. Je spreekt goed Duits en/of Engels, zodat je kunt communiceren met je collegaâs en opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Als internationaal chauffeur binnen De Romein val je onder de cao Beroepsgoederenvervoer (TLN) en heb je recht op een zeer aantrekkelijke regeling rondom vergoedingen en toeslagen.

Ben jij de chauffeur die het leuk lijkt om te werken voor onze internationale projecten, een passie heeft voor onze branche en zich thuis voelt in een dynamisch en jong bedrijf? Solliciteer dan via onderstaande link!

Jouw vaardigheden

Een met succes afgeronde beroepsopleiding vrachtwagenchauffeur of een vergelijkbare kwalificatie aangevuld met ADR; Rijbewijsklassen C, CE, een geldige bestuurderskaart en Code 95;

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInternationaal Chauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.deromein.nl/en/vacatures/chauffeur-dieplader/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.