Buitendienst Monteur Peinemann Mobilift Groep 16-12-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Buitendienst Monteur Peinemann Mobilift Groep 16-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Ik breng je graag in contact met de juiste collega.

Buitendienst monteur

  • Locatie: Veendam

  • Uren: 39,5

De baan

Als ambassadeur van ons bedrijf verricht jij in deze fulltime functie zelfstandig op locatie reparaties uit, je traceert & lost storingen op en voert onderhoudswerkzaamheden en veiligheidskeuringen uit aan heftrucks op verschillende plekken in de regio Noord-Nederland. Je werkt zelfstandig, bent verantwoordelijk voor de toegewezen gereedschappen en je eigen service bus, bent uitstekend in staat om je werkzaamheden te rapporteren en digitaal te verwerken. Uiteraard word je ondersteund door een team van enthousiaste professionals.

Jouw profiel

Wij denken aan een kandidaat met MBO werk en denkniveau, Auto- of Elektrotechniek met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Kennis van vorkheftrucks, magazijntrucks of landbouwtechniek is een pre. Je bent bereid aanvullende vakgerichte opleidingen te volgen, binnen of buiten het bedrijf, zoals elektronica, dieseltechniek, hydrauliek en pneumatiek e.d. Verder heb je een service- en klantgerichte instelling werk je zelfstandig en kun je flexibel opereren.

Ons aanbod

Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Verder zijn wij een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming heeft een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een uitstekende pensioenregeling, service bus, mobiele telefoon en laptop. Met een open en informele bedrijfscultuur krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Stuur of mail je motivatiebrief met CV naar: Peinemann Hoogwerksystemen B.V. t.a.v. de heer Postbus 189 3190 AD Hoogvliet E-mail:

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Daniël Olislagers via . Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

+31 (0)10 295 50 00

Peinemann Mobilift Groep B.V.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHeftruckmonteur
Indicatie salaris (min – max]2489 – 3421
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.peinemann.nl/vacatures/buitendienst-monteur-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.