Bestuursleden Kwartier Zorg & Welzijn 03-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Bestuursleden Kwartier Zorg & Welzijn 03-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Humanitas Midden Groningen zoekt bestuursleden

Humanitas Midden-Groningen zoekt bestuursleden

Extra informatie

Activiteiten

Bestuur

Gegevens van de organisatie

Organisatie

Humanitas Midden-Groningen

Omschrijving werklocatie

Humanitas - Troelstralaan 7 Hoogezand

E:

Humanitas Midden-Groningen is een afdeling van ruim 200 vrijwilligers en is een actieve afdeling die zich bezighoudt met vele vragen vanuit de samenleving. Humanitas is een vrijwilligersorganisatie, die zoveel mogelijk uitgaat van de kracht van de mensen zelf en dit ook stimuleert. Veel vrijwilligers doen hun werk geheel zelfstandig. Het bestuur is ervoor om dit mogelijk maken te maken en te stimuleren.
Als bestuurder zet je samen met je medebestuursleden de beleidslijnen uit van de afdeling en hou je het contact met de beroepskrachten en coördinatoren. Het vrijwilligerswerk bij Humanitas is leuk en afwisselend. Een bestuurder is medeverantwoordelijk voor een goede sfeer binnen de afdeling op basis van gelijkwaardigheid en respect voor elkaar. Als bestuurslid ben je een ambassadeur van Humanitas.

Vaardigheden en kwaliteiten

- Dat je de doelstelling en waarden van Humanitas onderschrijft en lid bent of wordt van Humanitas; - Dat je maatschappelijk betrokken bent en bij voorkeur bestuurlijke ervaring bezit; - Dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; - Dat je een praktische instelling hebt en hart hebt voor vrijwilligerswerk; - Dat je kennis hebt van (regionale) maatschappelijke ontwikkelingen; - Dat je gesprekspartner wilt zijn voor de gemeente; - Dat je tijd hebt.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Humanitas is een prachtige organisatie waarin vrijwilligers het verschil maken. Als bestuurslid kun je daaraan bijdragen en het is voor jezelf ook erg leerzaam.

Aanvullende opmerkingen

Of wil je je aanmelden als bestuurslid? Neem contact op door te bellen naar of mail naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/humanitas-midden-groningen-zoekt-bestuursleden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.