Begeleider Vondelhuys Cosis 14-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Begeleider Vondelhuys Cosis 14-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Begeleider Vondelhuys | Winschoten

Bied jij onze ouder wordende cliënten een luisterend oor en ondersteun jij hen zoveel mogelijk om grip te behouden op hun leven? Voor onze locatie Vondelhuys in Winschoten zoeken wij meerdere Begeleiders voor 24 tot 28 uur per week.

2024-3363

Dit zijn wij

Op locatie Vondelhuys bieden wij een thuis voor 25 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Onze cliënten hebben begeleiding nodig bij de ADL zorg zoals het aan- en uitkleden en lichamelijke verzorging. Er zijn twee huiskamers waar onze cliënten samenkomen voor gezamenlijke activiteiten, zoals het bereiden van een verse warme maaltijd of om een kopje koffie te drinken. In de huiskamers wordt ook dagbesteding geboden aan cliënten die niet meer naar een dagbesteding locatie kunnen gaan. Op deze manier wordt aan elke cliënt een passende en zinvolle dag invulling geboden met als doel het voorzien in een fijne oude dag.

Dit ben jij

In jouw rol als begeleider sta jij altijd klaar met een luisterend oor en houd je nauwlettend de behoeften van de cliënten in de gaten. Jij assisteert hen bij het behouden van zoveel mogelijk controle over hun eigen leven. Wanneer jij opmerkt dat het gedrag van een bewoner verandert, neem je het initiatief om dit met de persoonlijk begeleider te bespreken, waarna jullie samen naar een passende oplossing zoeken.

Jij bent vaardig in het aanpassen van je begeleidingsmethoden aan de uiteenlopende gedragingen en behoeften van elke cliënt. Met empathie bied jij steun en een veilige haven aan onze cliënten. Jouw proactieve houding, het vermogen om ongezien werk te signaleren en dit aan te pakken, verlicht niet alleen de lasten van de cliënten maar wordt ook zeer gewaardeerd door jouw collega's. Dankzij jouw nieuwsgierigheid, creatieve aanpak en gevoel voor humor, maak je elke dag betekenisvol voor de cliënten, waardoor je een onvervangbare schakel bent in hun dagelijks leven.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 3.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt en affiniteit hebt met de ouder wordende cliënt.
  • Een flexibele instelling hebt in verband met het werken van onregelmatige diensten, waaronder ook nachtdiensten.
  • Kennis hebt van de methodiek Ouder Wordende Cliënt (OWC) en Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) of bereid bent deze je eigen te maken.
  • In het bezit bent van een rijbewijs/auto, aangezien je soms met een cliënt naar een doktersafspraak gaat of een tourritje door de omgeving maakt.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.182,- en maximaal € 3.128,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk

Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als begeleider bij Vondelhuys in Winschoten? Reageer uiterlijk dinsdag 21 mei 2024. De gesprekken worden gehouden op maandag 27 en dinsdag 28 mei aanstaande.

Neem contact op met Edwin Edens, teamcoördinator, via of met , teamcoördinator, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2182 – 3128
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cosis.nu/vacaturebeschrijving/begeleider-vondelhuys-winschoten

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.