Bakker Hagedoren 23-10-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Bakker Hagedoren 23-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Niet zomaar een bakker

Om de naam Echte Bakker te mogen voeren, zul je lid moeten worden van de Gilde van Echte . Hier word je niet zomaar lid van, er moet dan aan bepaalde eisen worden voldaan. Daarnaast doet Wim Zijlema er uiteraard alles aan om zijn producten, volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.

Echte Bakker Wim Zijlema is gevestigd in het Koopcentrum Sorghvliet aan De Reede in Veendam waar hij in 1991 is begonnen met de bakkerij. Met de jaren is het bedrijf gegroeid tot een lokaal bekende bakkerij en komen de klanten tot over de gemeentegrens in de winkel om het dagelijks brood of gebak te kopen.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega's blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBakker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://zijlema.echtebakker.nl/home/over-ons/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.